Aanvraag nieuwe podotherapeutische zolen

U kunt onderstaand formulier gebruiken om een nieuw paar zolen (meerdere kan ook) aan ons door te geven. Wij streven ernaar om binnen 8 werkdagen uw zolen dan gereed te hebben. U kunt direct een afspraak inplannen voor een pasconsult door ons te bellen op 072-566 93 81.

U kunt meer lezen over inleg zolen en voorbeelden bekijken op www.facebook.com/zolenopmaat.

Het kan voorkomen dat onze e-mail berichten in uw SPAM box terecht komen als u nog niet eerder van ons mail hebt ontvangen. Kijkt u ook daar voor onze berichten!

Komt onze mail niet aan in je mailbox? Zorg dan dat ons e-mail adres als veilige afzender wordt herkend door je e-mailprovider. We leggen hier uit wat dit inhoudt en hoe het werkt.

E-mail bedrijven zoals HotmailYahoo en Gmail zijn continu bezig om de hoeveelheid spam tegen te houden om je mailbox te beschermen tegen schadelijke berichten. Soms gaan ze daarbij iets rigoreuzer te werk dan ons lief is en dan komt persoonlijke e-mail  in je spambox terecht. Als je zelf mail classificeert als spam kun je de afzender op de zwarte lijst zetten: Blacklisten. Het tegenovergestelde bestaat ook: Whitelisten. Je zet het domein of het e-mail adres van de ontvanger dan in een veilige lijst.

In de mailbox kun je in de spam folder (soms verborgen onder de knop “meer”) onze berichten selecteren en markeren als “geen spam” / Veilige afzenders / geen ongewenste e-mail

In de mail kun je ons als contact toevoegen – balie@zorgrondomvoeten.nl en – mailing@zorgrondomvoeten.nl
Powered by BreezingForms