Schoenen 

Neem bij het eerste bezoek alle schoenen mee die u veel draagt; dit kunnen bijvoorbeeld u werkschoenen, sportschoenen en pantoffels zijn. De schoenen waar u bijvoorbeeld de klacht mee heeft opgelopen of de schoenen waarin u juist het minst last heeft van u klacht, zijn voor de podotherapeut eveneens interessant.

Kleding en badlaken

Houdt u er rekening mee dat u mogelijk uw kleding (niet uw ondergoed) moet uittrekken tijdens het onderzoek door de podotherapeut. Zorg voor gemakkelijk zittende kleding en evt. een badlaken voor op de onderzoeksbank.

Frisse voeten

Zorg zo mogelijk voor frisse voeten, lukt dit niet dan is er in de praktijk is een wasgelegenheid. Neem uw hulpmiddelen die u al heeft zoals steunkousen, zolen en orthesen mee.

Gegevens

Natuurlijk zijn ook de gegevens van uw zorgverzekeraar, uw identiteitsbewijs en de evt. verwijzing van uw arts, noodzakelijk om mee te nemen. Zorg voor een betaalmiddel bij voorkeur een PIN pas. Wanneer per PIN betalen voor u niet mogelijk is kunt u dit voorafgaand aan uw bezoek kenbaar maken en zal met u naar een passende oplossing worden gezocht.